Støtt Våle historielag og Stiftelsen Våle prestegård ved å benytte "grasrotandelen"!

Hva er "Grasrotandelen?"

Gjennom Grasrotandelen kan alle som spiller på Norsk Tipping sine spill, velge å gi inntil fem prosent av beløpet de spiller for til en lokal organisasjon.

Det vil bli mulighet for å gi slik støtte til Våle historielag i løpet av 2011.
Det koster ingenting ekstra for den som spiller å benytte ordningen. Det eneste spilleren trenger å gjøre er å opplyse om at han/hun ønsker å tilgodese historielaget med grasrotandelen. Så alle som ønsker å bidra til økte inntekter for historielaget bør benytte seg av ordningen!!

Det vil senere bli gitt nærmere informasjon om når ordningen gjøres gjeldende for historielaget og hva spilleren skal oppgi til kommisjonæren.

PS: Stiftelsen Våle prestegård deltar også i grasrotordningen. Dersom du ønsker å støtte stiftelsen (all støtte går til vedlikehold av Våle prestegård) kan du gjøre det ved å gjøre følgende når du spiller på Norsk Tipping sine spill:

1. Du må bruke spillekort fra Norsk Tipping
2. Du må registrere spillekortet for deltakelse i grasrotordningen. Det gjør du hos kommisjonæren. Husk koden på kortet når du gjør dette (har du glemt den, kan kommisjonæren hjelpe deg med ny kode).
3. Når du betaler opplyser du at du ønsker å støtte Våle prestegårds Stiftelsen med 5% grasrotandel NB: (det koster ikke noe ekstra for deg). Org.nr. til Stiftelsen Våle prestegård er: 971320486.

Takk for støtten!!

Våle prestegård, Hoved- og sidebygning.